Kategorija proizvoda

Dodajte: Hidrogen energije industrijske inkubacije baza, soba 409, Standard zgrade 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, okrug Dantu, Zhenjiang grad, Jiangsu provincije, Kina

Poštanski broj: 201612

Tel: +86-511-80873088

Faks: +86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontakti: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


Disk četke

AKW grupa je globalni snabdevač disk susret sa odličan performance.as za proizvodnju Četkica, mi smo obavezni da ponudimo najbolje sollutions za kupcima i klijentima, kao što su visokog kvaliteta, niskoj ceni, smanjuje troškove resursa za upravljanje i dobra garancija. katalog četke

Detailed description

AKW grupa je globalni snabdevač disk susret sa odličan performance.as za proizvodnju Četkica,
mi smo obavezni da ponudi najbolja sollutions za kupcima i klijentima, kao što su visokog kvaliteta, niskoj ceni, smanjuje troškove resursa za upravljanje i dobra garancija.

ImeDisk četke/diska četke
AplikacijaDisk četke koriste se kada radnja četkanje efikasnije nanosi na ravnoj površini na kružni način. Koriste se za aktivnosti kao raznovrsni kao dovršenja, čišćenje, pomeranja materijala, poliranje i pritiskom. Rotacije diska četkicu stvara sve veću akciju kao što je povećan na udaljenosti od centra prema perimetar.
Ove četkice su heftalice skup i иekinje može da se instalira na jednoj strani, obe strane i spoljne ivice diska ili prsten. Mi smo sposobni da stvore ove četke u raznim šare rupu u skladu sa potrebama naših klijenata.
PrilagođenoVeličina četkice i materijal mogao promijeniti kao tvoj uslov.


katalog četkeHot Tags: Disk četke, Četkica
Srodni proizvodi
Feedback