Kategorija proizvoda

Dodajte: Hidrogen energije industrijske inkubacije baza, soba 409, Standard zgrade 1# Dangui Road, South Zhihui Avenue, okrug Dantu, Zhenjiang grad, Jiangsu provincije, Kina

Poštanski broj: 201612

Tel: +86-511-80873088

Faks: +86-511-80873089

Mob: +8615862985234

Kontakti: Jack Wang

Email: jackwang@akwchina.com


Mastilo sulfat

Mastilo sulfat

1, funkcija Iron(II) sulfat (Br.E. iron(II) bogate momke) ili mastilo sulfat je sa hemijskog sastava sa formulama FeSO4. To je medicinski nekada noj

Detailed description

1, funkcija
Iron(II) sulfat (Br.E. iron(II) bogate momke) ili mastilo sulfat je sa hemijskog sastava sa formulama FeSO4. To je nekada medicinski maltretirao nedostatak gvoћрa, a i za industrijske aplikacije. Poznata još od davnina, kao copperas i zeleni ujedanje, na plavo-zelena heptahydrate je najčešći oblik ovog materijala. Sve iron sulfates rastvori u vodi da dam na istom aquo kompleks [Fe (H2O) 6] 2 +, koji ima octahedral molekularna geometrija i paramagnetic.
Stavke indeksa
(FeSO4· H2O) (FeSO4·7H2O)
Mastilo sulfat %≥ 91.0 98.0
Fe %≥ 30.0 19.7
PB ≤ % 0.002 0.002
Kao %≤ 0.0002 0.0002
Иestica size≥ 95 —

industrially, obojene sulphate se uglavnom koristi kao prethodnik druge gvozdenom jedinjenja. To je agent za smanjivanje trajanja, za smanjenje stope chromate u betonu.

Ishranu dodatak
Zajedno sa drugim Gvozdeni jedinjenja, obojene sulphate se koristi za herojski hrane i tretiraju iron indikovan. Konstipacija je na česte i neugodno nuspojava associatedwith administracija oralni suplementi. Omekљivaиe stolice su često bprescribed da biste sprečili konstipacija.

Boja
Obojene sulphate se mogu koristiti i kaljao concete i limetones i to stene od peљиara žućkasto rdja boju.

Tretman voda
Obojene bogate momke zatvorila za prečišćavanje vode po flokulatorske i za uklanjanje fosfata u opštinskim i industrijske otpadne vode postrojenja za sprečavanje eutrophication površinske vode tela.

3, kontrolu kvaliteta
Kruta kontrole kvaliteta na ulaza, obradi i pravi trag do visoke čistoće i konzistentan kvaliteta koji omogućavaju standardizaciju njegova upotreba u industriji. Naša fabrika imaju mnogo godina iskustva u izvozu, Obećavamo najbolju uslugu na robu i nakon prodaje usluge tražite pouzdan kupaca i podesite poslovanju duga mandata. Ako ste zainteresovani za prodcut i drugima, slobodno se obratite sa nama u bilo kom trenutku. Hvala vam na vremenu.


Hot Tags: mastilo sulfat, Kina, proizvođača, dobavljača, fabrika, niska cena, najbolji, proizvodi
Srodni proizvodi
Feedback